Privé sauna

Kom volledig tot rust

Onze wellness complexen

Gezelligheid en intimiteit staan centraal in onze volledig vernieuwde wellness complexen, waarbij je volop kan genieten van een Finse sauna, heerlijk verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Turks stoombad (hamam) en infra rood relaxruimte aan de beste prijs kwaliteit. Een intieme relaxhoek met zachte muziek laten u verder volledig tot rust komen.

De ultieme ontspanning

Arrangementen

Sunrise Breakfast

Geniet tijdens het gebruik van het privésaunacomplex van een heerlijk ontbijt.

Silver Breakfast

Geniet tijdens het gebruik van het privésaunacomplex van een heerlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt serveren wij een voortreffelijke fles Cava (75cl).

Gold Breakfast

Geniet tijdens het gebruik van het privésaunacomplex van een heerlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt serveren wij een voortreffelijke fles Champagne (75cl).

Nirvana Enjoy

Tijdens het gebruik van het privésaunacomplex serveren wij een heerlijk assortiment van hapjes (Classic, Italian of Veggie) en een voortreffelijke fles rode wijn, witte wijn of rosé wijn (75cl).

Nirvana Enjoy Silver

Tijdens het gebruik van het privésaunacomplex serveren wij een heerlijk assortiment van hapjes (Classic, Italian of Veggie) en een voortreffelijke fles Cava (75cl).

Nirvana Enjoy Gold

Tijdens het gebruik van het privésaunacomplex serveren wij een heerlijk assortiment van hapjes (Classic, Italian of Veggie) en een voortreffelijke fles Champagne (75cl).

Ontspanning nodig?

Reserveer makkelijk en snel online.
Nirvana Privé Sauna
Koningin Astridlaan 112
B-2550 Kontich (Antwerpen)

Telefoon
03 331 01 39
E-mail
info@saunanirvana.eu
Become our friend to receive special content, secret deals and last minutes!
Vind ons ook op